marți, 19 martie, 2024

Karmen Minune, parasita de sot si lasata fara copil. Cel mai negru cosmar al artistei

Distribuie:

Publicat:

Karmen Minune a povestit recent una dintre cele mai groaznice întâmplări din viața ei. Artista a avut un coșmar îngrozitor într-o noapte, care a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Fata lui Adrian Minune a visat că a fost părăsită de soțul ei, Bogdan Căplescu, iar în vis, acesta i-ar fi luat și fetița. 

Karmen Minune a povestit cel mai negru coșmar

Tânăra artistă a ținut să împărtășească cu fanii ei experiența pe care a trăit-o și care a speriat-o îngrozitor. Karmen le povestește mereu fanilor ei tot ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă este vorba despre o experiență negativă. Așa s-a întâmplat și de această dată. 

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând.

Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img