vineri, 19 aprilie, 2024

Karolina Pliskova, plina de sinceritate: Stiam dinaintea meciului ca n-am sanse cu Simona!

Distribuie:

Publicat:

Karolina Pliskova a surprins pe toata lumea la conferinta de presa sustinuta dupa meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Roland Garros.

Plina de sinceritate, Pliskova a afirmat ca se astepta inca dinaintea meciului sa piarda. Pliskova ocupa locul 3 WTA si era pozitionata mai bine decat Simona, dar pe zgura nu joaca tocmai bine.

“Stiam ca n-am sanse inca dinaintea meciului! Am intrat insa pe teren, am stat in schimburi si am castigat chiar cateva. Imi e foarte dificil s-o bat pe zgura. Poate daca eram pe hard sau iarba, aveam o sansa, dar nu s-a intamplat.

Simona citeste jocul prea bine, se misca excelent si este dificil sa faci puncte castigatoare cu ea. Te obliga sa faci erori nefortate, te impinge… Apoi te enervezi si sunt sanse mari sa ratezi. In plus, returneaza foarte bine, trimite totul inapoi”, a spus Pliskova intr-o conferinta de presa.

Simona s-a calificat in finala de la Roland Garros dupa o victorie cu 6-4, 3-6, 6-3 in fata Karolinei Pliskova, ocupanta locului 3 in clasamentul WTA.

In marea finala, Simona se va intalni cu letona Jelena Ostapenko, aflata pe pozitia a 47-a WTA.

Va fi prima intalnire a Simonei cu jucatoarea in varsta de 20 de ani.

Marea finala este programata sambata, de la ora 16:00.

Simona se afla pentru a doua oara in finala de la Roland Garros, dupa cea din 2014, pierduta in fata Mariei Sharapova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img