vineri, 19 aprilie, 2024

Kate Middleton este insarcinata? Imaginea care spune totul

Distribuie:

Publicat:

Simpatizantii familiei regale asteapta cu nerabdare cel de-al patrulea copil al lui Kate Middleton cu printul William. De cateva luni, presa britanica vuieste de zvonuri privind o posibila sarccina secreta a Ducesei.

Ducii de Cambridge au impreuna trei copii adorabili, George (5 ani) Charlotte (3 ani) si Louis (11 luni). Potrivit unor surse apropiate de familia regala britanica, Kate Middleton nu a vrut sa vorbeasca despre aceste zvonuri, insa multi au vazut anumite „semne” in ultima perioada. Cu toate acestea, ea a fost vazuta recent sarbatorind cu o halba de bere, la parada de Sfantul Patrick, relateaza The Daily Express. Multi cred ca faptul ca a consumat alcool inseamna ca nu este insarcinata si ca zvonurile nu au fost bazate pe realitate.

Raspunsul amuzant pe care l-a dat Kate Middleton cand oamenii au intrebat-o daca e insarcinata

Pe perioada celor trei sarcini, Kate Middleton nu a consumat niciodata alcool, chiar daca se afla la un dineu oficial sau intr-o vizita importanta. Gravidele nu au voie sa bea alcool pe timpul sarcini, deoarece acesta va trece cu usurinta bariera placentara si va ajunge la copil prin vasele din cordonul ombilical.

Aflata in Irlanda alaturi de sotul ei, multimile de oameni au intrebat-o pe Kate Middleton daca urmeaza sa vina pe lume cel de-al patrulea copil.

„Cred ca William ar fi putin ingrijorat”, le-a raspuns ducesa de Cambridge.

Oamenii sunt extaziati si cu privire la venirea pe lume al primului copil al ducilor de Sussex. Meghan Markle urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii aprilie sau la inceputul lui mai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img