vineri, 19 aprilie, 2024

Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slabit 22 de kilograme renuntand la 3 alimente

Distribuie:

Publicat:

Kirstie Alley nu a aratat niciodata mai bine! Actrita in varsta de 66 de ani se mandreste cu transformarea sa uluitoare, reusind sa slabeasca 22 de kilograme. Ea este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite. Desi a avut o perioada in care a luat proportii, iar aparitiile sale erau neglijente, actrita a decis sa faca o schimbare in viata ei si a inceput sa renunte la vechiurile obiceiuri, fiind mult mai disciplinata.

“Sunt mult mai disciplinata. Iubesc prajiturelele cu zahar, ornate cu figura lui Mos Craciun si brazi, dar nu mi-am mai comandat si  nici nu am mai consumat. De multe ori le ofer cadou”, a spus Kirstie pentru People. De altfel, actrita a marturisit ca pentru a reusi sa slabeasca 22 de kilograme, a renuntat la alte doua alimente pe care obisnuia sa le consume in exces: linguini cu scoici si branza. Pentru a-si mentine greutatea, in ultimii doi ani, Kirstie s-a ajutat de dieta lui Jenny Craig, program care presupune sa slabesti cu ajutorul alimentelor semipreparate.

“Acum ma mentine cu ajutorul dietei Jenny Craig la care apelez o data pe zi, iar in restul zilei consum ce vreau, dar am si consultantul meu care ma urmareste in timpul dietei. Daca ma simt rau, o sun si-mi da cateva sfaturi si ma ajuta cu cateva trucuri”, a spus actrita.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img