vineri, 19 aprilie, 2024

Klaus Iohannis a devenit prim-ministrul Romaniei! Gafa MONSTRUOASA facuta de administratia Trump

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are in aceste zile intalniri importante in vizita din Statele Unite ale Americii care vor culmina cu primirea la Casa Alba si discutii extrem de interesante cu presedintele Donald Trump.

Numai ca loveste din nou blestemul politicianului roman in vizita peste hotare. De aceasta data nu au gresit capitala Romaniei, adica e clar Bucuresti si nu Budapesta, dar presedintele nu e presedinte, e doar un prime minister.

Specificatia apare clar pe site-ul Departamentului de Stat al SUA acolo unde sunt enumerati liderii romani care au vizitat in timp Statele Unite ale Americii, relateaza national.

Astfel, lista publicata de Departamentul de Stat la „Visits By Foreign Leaders of Romania” debuteaza cu „Prime Minister Ion Gheorghe Maurer”, care a sosit in SUA la 26 iunie 1967, evenimentul fiind descris drept „ informal visit Departed US June 27; visted New York City”. Continua cu „ President Nicolae Ceasusescu”, care a sosit in SUA la 24 octombrie 1970, Departamentul de Stat mentionand la motivul vizitei „Attented White House dinner on 25th Anniversary of the U.N.,official visit to Washington, October 26-28”. Iar pe lista oficiala ii mai regasim si pe presedintii Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Traian Basescu si pe premierul Adrian Nastase, cu scurte mentiuni despre vizitele oficiale ale acestora in Statele Unite ale Americii. De remarcat insa ca la sfarsitul listei scrie cat se poate de clar si oficial : „Prime Minister Klaus Werner Iohannis – Attended the Nuclear Security Summit- March 31-April 1, 2016”!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img