vineri, 29 martie, 2024

Klaus Iohannis a SEMNAT! Noul ministru al Romaniei mai are doar ZECE ZILE la dispozitie

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose in calitate de candidat la functia de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala.

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat marti (…) decretul privind desemnarea domnului Mihai Tudose in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern”, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Din acest moment, Tudose are maximum 10 zile la dispozitie pentru a propune o lista de ministri si a cere votul de incredere al Parlamentului.

”PSD si ALDE sustin ca au in continuare o majoritate in Parlament. Aceste doua formatiuni politice s-au prezentat impreuna la consultari si au inaintat o propunere, in persoana domnului Tudose”, a spus Klaus Iohannis, luni, intr-o scurta declaratie de presa sustinuta la Cotroceni.
De asemenea, seful statului a constatat ca partidele din opozitie in principal nu au avut propuneri concrete pentru pozitia de prim-ministru si nici nu observat existenta unei intelegeri politice intre ele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img