vineri, 29 martie, 2024

Klaus Iohannis, atac DEVASTATOR la PSD: Vor sa dea AMNSTIE mascasta!

Distribuie:

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a cerut ca prin referendumul pe justiție cetățenii să decidă că și alte instituții au dreptul de a sesiza OUG-urile, nu doar Avocatul Poporului. În acest fel, Iohannis consideră că cetățenii nu vor mai fi nevoiți să se teamă la fiecare ședință de Guvern.

”Societatea a obosit să urmărească dacă cei interesați și-au mai dat OUG, să trăiască cu spaimă când este ședință de Guvern, iar cum ordinea de zi nu este niciodată cunoscută stăm mereu să vedem ce decide Guvernul. Întrucât OUG își produc efectele de îndată, iar în materie penală au și efect retroactiv.

Este momentul ca cetățenii să decidă dacă nu cumva și alte autorități ar avea dreptul de a contesta OUG, în afara Avocatului Poporului. Dacă și alte autorități ar fi putut contesta OUG nu am fi în situația în care suntem acum.

Adoptarea de noi OUG în materie penală sunt amnistii mascate și vor avea consecințe foarte grave asupra imaginii României în UE. Momentul critic în care ne regăsim este rezultatul proastei guvernări PSD-iste.

În aceste zile sunt discuții în spațiul public privitoare la iminența unor noi OUG privind legislația penală. PSD-iștii au atât de multe probleme

N-ar fi de mirare să dea OUG prin care să ne spună că politicianul X este cinstit. Ar fi culmea!”, a spus Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img