miercuri, 24 aprilie, 2024

Klaus Iohannis, mesaj de ULTIMA ORA: Am fost la Biserica, ne-am RUGAT pentru victime. E necesara o reforma a sistemului de sanatate

Distribuie:

Publicat:

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații de ultimă oră după incendiul de la ATI Piatra-Neamț, în care au murit 10 oameni.

"Este o imensă tragedie ce s-a ăntâmplat la spitalul din Piatra Neamț. Vin din Biserică, unde cu toții ne-am ruat pentru victime. Ce pot să spun. Condoleațe familiilor îndoliate și celor care au supraviețuit, însănătoire grabnică. E foarte important să se afle cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita pe viitor astfel de situați groaznice. Acest incident ne arată de ce este necesară o reformă a sistemului de sănătate din România.

Cred că echipele care au mers acolo să verifice cauzele acestui incendiu vor comunica imediat cauzele și trebuie trase concluzii pentru a preveni alte incidente. Din păcate, pandemia care a venit peste noi a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară și tehnicienii trebuie să se aisgure că aparatele funcționează așa cum trebuie pentru preveni astfel de tragedii", a declarat Iohannis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img