News Flash:

Klaus Iohannis nu isi uita obligatiile nici in vacanta. Anunt oficial

8 August 2015
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Aflat in vacanta cu sotia la Neptun, Klaus Iohannis nu isi uita obligatiile fata de militari. Presedintele a semnat, intre doua partide de tenis, decretul de decorare a unor cadre militare si personal civil din Ministerul Apararii Nationale.

Astfel, cu ocazia Zilei Marinei, in semn de apreciere a inaltului profesionalism si a rezultatelor remarcabile obtinute atat in indeplinirea misiunilor specifice care le-au fost incredintate, cat si in activitatea profesionala, Klaus Iohannis a conferit Ordinul National „Pentru Merit" in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, contraamiralului Mirsu C. Alexandru; Ordinul „Virtutea Maritima" in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, comandorului Capatina N. Daniel; Medalia Nationala „Serviciul Credincios" clasa a III-a, cu insemn pentru civili, Aureliei N. Popa; Medalia Nationala „Pentru Merit" clasa a III-a, cu insemn pentru civili, Mihaelei I. Bucuroiu; Medalia „Virtutea Maritima" clasa I, cu insemn pentru militari, plutonierului adjutant principal, Balan S. Neculai; Medalia „Virtutea Maritima" clasa a II-a, cu insemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Varzaru V. Razvan-Mihai, si Medalia „Virtutea Maritima" clasa a III-a, cu insemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Botosaneanu V. Iulian.

Decorarea a fost facuta la propunerea ministrului Apararii Nationale, domnul Mircea Dusa, transmite Administratia Prezidentiala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0957 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028252 (s)