vineri, 19 aprilie, 2024

Klaus Iohannis, premiat la Casa Alba

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a primit, luni seara, distinctia Light Unto the Nations, conferita de American Jewish Committee, sustinand ca isi va dedica eforturile pentru consolidarea democratiei, a statului de drept in Romania, in regiune si la nivel global.

Klaus Iohannis a fost prezentat, la Forumul Global al organizatiei American Jewish Committee, ca sustinator al statului de drept in contextul protestelor generate de OUG 13 si ca o voce a “moralitatii in societatea romaneasca”.

“La inceputul anului, in timp ce sute de mii de oameni marsaluiau prin Bucuresti pentru a protesta fata de eforturile discutabile ale Guvernului de a impiedica lupta impotriva coruptiei, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a stat de partea corecta a istoriei, sprijinind transparenta, statul de drept si libertatea”, a declarat Allan Reich.

“Accept prestigioasa distinctie nu numai pentru mine, ci pentru tara mea si pentru poporul roman. Este credinta lor in democratie si in statul de drept care este recunoscuta prin aceasta distinctie si care ne-au adus ca natiune aici unde suntem astazi”, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la Forumul Global al organizatiei American Jewish Committee (AJC), unde i-a fost acordata distinctia „Light Unto the Nations”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img