News Flash:

Kovesi: "Nu cred ca isi permite vreun politician sa ma sune"

13 Martie 2015
1939 Vizualizari | 1 Comentarii
Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, joi seara, cu ocazia primirii Premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor si ca nu crede ca isi permite vreun politician din Romania sa o sune. "Sunt foarte multe presiuni exterioare. Dar din partea politicienilor pot sa spun ca nu am niciun fel de presiune, pentru ca nu vorbesc cu ei", a spus Laura Codruta Kovesi, joi seara, la sediul Grupului pentru Dialog Social (GDS), unde i-a fost decernat premiul organizatiei pe 2014.

Sefa DNA a spus ca sunt foarte rare situatiile in care vorbeste cu un politician. "Exceptand situatiile de la inceputul anului, cand anumite persoane, care detin functii politice in stat si sunt invitate la bilantul DNA in virtutea cutumei si pozitiilor pe care le au, nu avem alte discutii, decat cele in cadru institutional", a precizat Kovesi.

Sefa DNA a mai amintit ca a declarat, la preluarea mandatului, precum si atunci cand era procuror general, ca va face publica orice incercare de a se face presiuni asupra sa."Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune si sa imi spuna de ce fac un anumit dosar, in conditiile in care eu am declarat, si cand eram procuror general si la preluarea mandatului, ca atunci cand cineva ma va suna sa faca presiuni asupra mea sau asupra institutiei o voi face publica. Deocamdata nu mi s-a intamplat", a mai spus Laura Codruta Kovesi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043489 (s)