vineri, 26 aprilie, 2024

L-a „furat” Lora pe Ionuț Ghenu de la Doinița Oancea?! Artista, dezvăluiri fără perdea despre scandalul amoros: „Ea nu a fost prietena mea. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate”

Distribuie:

Publicat:

Invitată într-un podcast, artista a făcut noi dezvăluiri despre scandalul în triunghiul amoros în care a fost implicată cu ani în urmă. Vedeta a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea.

În urmă cu mai mulți ani, un scandal de zile mari a ținut primele pagini ale tabloidelor și a zguduit din temelii lumea showbiz-ului.

În prim-plan se afla triunghiul amoros format din Lora, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. Cei doi din urmă formau un cuplu, iar artista doar ce ieșise din căsnicia cu Dan Badea. 

Ionuț Ghenu era managerul blondinei la acea vreme, iar ea avea o relație extrem de bună de prietenie nu doar cu el, ci și cu iubita lui, Doinița Oancea. Doar că relația lor s-a stricat în momentul în care au apărut sentimentele.

Ionuț Ghenu s-a îndrăgostit de Lora și au decis să înceapă o relație. La acel moment, s-a spus despre artistă că i-ar fi furat iubitul actriței. Invitată în podcasutul lui Măruță, Lora dă cărțile pe față și spune tot adevărul despre ceea ce s-a întâmplat la acea vreme. 

„ Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.

Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era ”, a dezvăluit Lora în cadrul podcastului. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img