joi, 25 aprilie, 2024

Lăsată să conducă, deși nu avea acest drept

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări cu privire la doi cetățeni, care au încălcat regimul circulației rutiere.

În data de 07 august a.c., în jurul orei 00.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, conducând un autoturism înmatriculat în Italia, o persoană de sex feminin, cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 19 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, peroana a prezentat un permis de conducere provizoriu, eliberat de către autoritățile din Marea Britanie, document care nu dă dreptul persoanei de a conduce autovehicule în afara statului emitent.
Persoana mai sus menționată era însoțită de proprietatul autoturismului, un bărbat cu dublă cetățenie, română si Republica Moldova , în vârstă de 43 de ani, care a declarat că nu a știut despre aceste prevederi legale. 
În cauză colegii noștrii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere si de incredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img