marți, 23 aprilie, 2024

La 52 de ani, are avut peste 250 de iubiti adolescenti. Motivul incredibil pentru care aceasta femeie NU vrea sa se intalneasca si cu barbati de varsta ei

Distribuie:

Publicat:

La 52 de ani, o femeie de afaceri din Marea Britanie se lauda ca isi da intalniri cu tineri de 18 ani si ca a avut cel putin 250 de iubiti tineri, pentru ca, spune ea, barbatii de varsta ei sunt “plictisitori”. Juney Smith sustine ca cei 250 de iubiti abia trecuti de varsta majoratului, pe care i-a avut in ultimii 20 de ani, o mentin tanara, scrie Daily Mail. “I-am cunoscut in cluburi, la cumparaturi, la galerii de arta sau in service-ul auto si mereu cei tineri se dau la mine”, spune Juney.

 

“Mereu mi-a placut sa ies cu barbati mai tineri si printre ei sunt multi cu varste intre 18 si 20 de ani. Am incercat sa fiu cu barbati de varsta mea, dar sunt plictisitori si nu sunt buni la pat, au pierdut contactul cu generatiile tinere”, este de parere femeia. Juney este de parere ca intalnirile o mentin tanara, dar recunoaste ca este ca o obsesie pentru ea: “Ma fac sa ma simt tanara. Ma distrez cu ei. Nu vreau copii si casatorie. Ei stiu cum sa se bucure de viata si multe femei ar fi surprinse sa afle ca, desi nu au atat de multa experienta, stiu sa te faca sa te simti bine”, mai adauga ea.

 

Pentru a tine pasul cu iubitii ei, Juney este la curent cu muzica pop actuala si show-urile de televiziune populare printre tineri. Desi recunoaste ca multi cred ca are undeva intre 30 si 35 de ani. Juney sustine ca nu ii este teama sa isi dezvaluie varsta.

 

“Sunt atat de multe femei de 40 sau 50 de ani care sunt divortate si stau si se uita cum fostii lor soti se cupleaza cu fete tinere. Mereu le spun acestor femei sa nu mai caute relatii de lunga durata, ci sa se distreze cu barbati tineri. Nu e nevoie sa se sarute sau sa se culce cu ei, doar sa se distreze si sa petreaca alaturi de ei”, mai spune Juney.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img