vineri, 19 aprilie, 2024

La 90 de ani, medicul neurolog Ioan Bourceanu a primit o Diploma de Onoare din partea primarului Ciupilan – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ziua de marti, 3 martie, a fost una speciala pentru indragitul medic Ioan Bourceanu . Acesta a implinit frumoasa varsta de 90 de ani . Fiind nascut  in seara zilei de 3 martie, 1930, in jurul orei 20:00 . Cu acest prilej, Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi, s-a deplasat la locuinta sa de pe Bulevardul 1 Mai, unde i-a urat un sincer si calduros “La multi ani” si i-a inmanat un tort, un cos cu flori, o sapmanie si o Diploma de Onoare pentru intreaga sa activitate desfasurata in slujba husenilor si nu numai . Totodata, primarul Ciupilan i-a promis medicului Ioan Bourceanu ca vor sarbatori intr-un cadru festiv si varsta centenara .

“Ma bucur foarte mult sa primiti vizita noastra intr-o zi atat de importanta pentru dumneavoastra. Nu pot decat sa va multumesc pentru devotamentul si pentru profesionalismul de care ati dat dovada in intreaga dumneavoastra cariera medicala . Ati fost si veti ramane unul din stalpii Spitalului din Husi . Zecile de mii de persoane care v-au pasit pragul cabinetului medical si care sunt astazi sanatosi datorita priceperii de care ati dat de atatea ori dovada. Va apreciem si va stimam” i-a transmis primarul Ioan Ciupilan.

Persoanele care au lucrat cu el au numai vorbe de laude la adresa sa :

“Domnul doctor Ioan Bourceanu reprezinta pentru noi toti un model demn de urmat . Un medic extraordinar de pasionat pentru vocatia sa. O persoana calda gata sa iti ofere un gand bun oricand ii paseai pragul cabinetului . Zeci de mii de pacienti i-au trecut prin fisa postului . Un om si un medic cum rar mai întâlnești azi! “ declara doamna Vasilescu

Scurt istoric : Indragitul medic s-a nascut in anul 1930, la orele 20:00 . La 25 de ani isi incepea cariera de medic dupa absolvirea Institutului de Medicina din Iași in anul 1955 . Pana la 1 iulie 1958 profeseaza ca medic militar la Unitatea Militara. In perioda 3 august 1958 si 1 octombrie 1961 isi continua activitatea medicala la o circumscriptie din municipiul Husi. A fost confirmat ca medic primar neurolog la 1 iulie 1990,se pensionează începând  cu 1 iunie 1995, dar își continua activitatea în spital și policlinica pana la 5 septembrie 2000,cand se retrage ca medic la cabinetul particular.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img