joi, 28 martie, 2024

La asta chiar nu te asteptai! Florin Peste s-a lasat de muzia, dar scoate foarte multi bani! Iata din ce traieste unchiul Denisei

Distribuie:

Publicat:

Florin Peste, unchiul Denisei Raducu, este una dintre persoanele care au ajutat-o pe aceasta sa devina celebra. Manelistul s-a lasat de muzica si nici macar nu mai distribuie pe pagina de Facebook piesele scoase de el. In schimb, se mandreste cu o familie frumoasa si publica deseori fotografii cu sotia lui si copiii lor. Desi a renuntat la muzica, Florin Peste are mai multe canale pe YouTube din care scoate bani. Unul dintre ele este destinat copiilor, iar orchestratia si animatia ii apartain manelistului.  

Florin Peste, scandal cu sora Denisei Raducu! Si-au aruncat acuze grave
Familia Denisei Raducu vorbeste despre scandalul urias pe averea cantaretei si face acuzatii fara precedent. Tatal si sora regretatei artiste sunt decisi sa mearga pana in panzele albe pentru a-i face dreptate, asta in timp ce acuzatul rapunde si spune cui i-ar reveni, de fapt, banii Denisei.

Impresarul Denisei Raducu, despre averea artistei: "Familia nu are drepturi"

"Florin Peste a vandut piesele, iar acum persoana care le-a cumparat are revendicarile respective. Vrem sa vedem unde este adevarul, daca au contracte, daca au dreptul sa ne revendice anumite lucruri, daca noi nu mai avem dreptul sa folosim pagina de Facebook a Denisei", a spus adelina intr-o emisiune TV.  La doar cateva ore dupa ce Adelina, sora Denisei Raducu, a facut aceste acuzatii, Florin Peste a vrut sa lamureasca situatia si a scris pe retelele de socializare un mesaj prin care a explicat care este adevarul.

"Cred ca e momentul sa lamuresc o problema pentru ca vad multi oamenii care se tavalesc in chinuri (au inceput chiar sa blesteme) ca eu chipurile am vandut melodiile Denisei. Pai daca am vandut inseamna ca detineam drepturile pentru ele altfel trebuie sa fiu acuzat pentru furt care e mult mai grav. Din 2003 pana in 2006 am avut o casa de productie care detinea drepturile pentru 356 de melodii cu multi solisti printre care si 16 melodii ( 16 nu e egal cu 400) cu Denisa. (Atentie pe acele melodii cantam si eu si Mr Juve si Susanu) Toate melodiile sunt compuse si orchestrate de mine, de Mr Juve Susanu Genove Adi Mihu si Robert. In 2013 am decis sa renunt la muzica si cu aceasta ocazie sa cesionez toate drepturile catre o alta casa de productie. Denisa si impresarul ei Liviu stiau despre tranzactie si nu au avut nimic de obiectat pentru ca stiau cum stau lucrurile si cine detine drepturile pentru acele piese. Acum dupa tragicul eveniment Adelina. influentata de sotul ei Malus care vrea si el un salariu pe luna (destul de consistent, in jur de 2500 de dolari pe luna) o trimite pe Adelina la diferite emisiuni (pe un fond emotional) sa spuna ca ei nu pot sa incarce melodii pe canalul Denisei. FALS. Pot sa incarce dar nu pot monetiza sau mai clar nu pot sa incasese bani.De ce? Pentru ca Denisa detine doar drepturi de interpretare nu drepturi de autor. Drepturile materiale de interpretare sau executie la o piese le pot obtine de la *** dar sunt prea putini bani pentru ei si vor si de pe Youtube. Eu am stat de vorba cu ei si le-am explicat ca cel mai bine e sa ne intalnim in instanta si atunci vedem cine are dreptate, nu sa mergem pe la televiziuni sa spunem minciuni si sa santajam emotional ca poate poate o sa cedeze si incasam si noi ceva", este mesajul lui Peste. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img