News Flash:

La bine şi la rău

22 Iunie 2021
273 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail 1 jfif

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui autoturism, cu bună ştiință, soţiei care nu avea dreptul de a conduce.

La sfârşitul săptămânii, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, a observat, în localitatea de frontieră Trifeşti, un autoturism care a fost oprit brusc,  iar persoana de sex feminin, care se afla la volan a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta.

„Colegii noştri au procedat la legitimarea persoanelor şi au stabilit faptul că ocupanţii mijlocului de transport sunt doi cetăţeni români, în vârstă de 34, respectiv 40 de ani. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că femeia observată la volan nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce. „ comisarul-şef de politie LAZĂR DENIS din cadrul I.T.P.F. Iaşi

 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.4723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.715762 (s)