vineri, 19 aprilie, 2024

La ce rezultat au ajuns oficialii europeni, dupa o evaluare la Aeroportul Henri Coanda

Distribuie:

Publicat:

O echipa de inspectie a Comisiei Europene in domeniul securitatii aviatiei civile a verificat, in perioada 7 – 11 august 2017, masurile aplicate in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pentru respectarea standardelor europene in securitatea aeroportuara. Misiunea Comisiei Europene a verificat masurile luate la nivel aeroportuar pentru protectia si securitatea atat a pasagerilor, cat si a operatiunilor aeroportuare.


Expertii internationali au constat ca Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti respecta standardele europene in domeniul securitatii avitiei civile si ca masurile aplicate la nivelul aeroportului sunt in conformitate cu prevederile legislatiei comunitare.

“Rezultatele pozitive ale misiunii de audit a Comisiei Europene confirma inca o data ca prioritatea 0 a institutiei pe care o coordonez este securitatea pasagerilor si a operatiunilor aeroportuare. Aceste rezultate favorabile sunt datorate in primul rand profesionalismului personalului de securitate al Aeroportului Henri Coanda si bineinteles unei colaborari foarte bune pe care Compania noastra o are cu Brigada Antiterorista din cadrul SRI si cu Autoritatea Romana in domeniul securitatii aviatei civile”, a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Bogdan Mindrescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img