News Flash:

La cheremul consilierului LIVIU IACOB, CL HUSI ingroapa primaria in datorii.

11 August 2014
6267 Vizualizari | 6 Comentarii
In data de 4 august, la primaria municipiului Husi, CL s-a intrunit intr-o sedinta de urgenta, doar 12 consilieri locali au raspuns prin prezenta, destui pentru a se vota un proiect financiar mega important pentru consilierul Liviu IACOB.

Pe ordinea de zi au fost doua subiecte, primul, alegerea presedintelui de sedinta pentru luna curenta, iar al doilea, ASIGURAREA UNUI PROCES EDUCATIONAL COMPETITIV PRIN CREAREA CAMPUS COLEGIUL NATIONAL” Cuza-Voda” HUSI.

La primul punct, alegerea presedintelui de sedinta, alegerea a fost simpla, au fost doua propuneri random, Catalin Dogaru l-a numit pe Liviu Iacob, iar acesta din urma pe interlocutorul sau. Deoarece nici unul dintre cei doi amintiti mai sus nu au dorit, a fost desemnat Aurel Caciula, liderul grupului PSD HUSI.

Daca la inceput, prin noua alianta politica formata din PDL si PNL, Liviu Iacob credea ca proiectul va fi floare la ureche, atunci cand s-a dat startul la discutie, consilierii aveau zeci de nelamuriri. De exemplu, consilierul Aurel Caciula (PSD) a mentionat faptul ca un astfel de loc deja exista, are o capacitate de 300 de persoane din care doar optzeci de locuri sunt ocupate in timpul anului scolar. Un altul a mentionat faptul ca in momentul de fata altele ar putea fi prioritatile, dat fiind faptul ca municipiul Husi duce o lipsa consistenta de locuri de munca, infrastructura s.a.m.

Vazand aceste nelamuriri afirmate chiar de colegii sai, Liviu Iacob a propus o pauza mica pentru discutii afirmand” Sa mergem sa ne consultam deoparte”. Zis si facut. Toti liderii au fost chemati in biroul liber al viceprimarului pentru consultari sau pentru cota parte.

Dupa aproximativ cinci-sase minute de consultari private, Ioan Iacob, Liviu Iacob, Catalin Dogaru, Aurel Caciula, Constantin Barsan, Ghoerghe Hoha au iesit din biroul secundului edil si s-au asezat la masa de sedinta si s-a votat, SOC, toti consilierii locali huseni au votat in unanimitate pentru proiectul care ingroapa orice alta investitie in urba huseana pentru mult de acum inainte.

Suma totala pentru acest campus este de 8,8 milioane, din care 3,7 milioane au fost deja investite in cladirea care domneste in laterala Colegiului National 'Cuza-Voda' din Husi. Daca acest proiect va fi aprobat si in urmatorul pas, administratia huseana va trebui sa faca un credit de aproximativ cinci milioane de lei.

LISTA COMPLETA A CONSILIERILOR LOCALI CARE AU VOTAT PROIECTUL:

1. LIVIU IACOB- ACL-PNL-PDL
2. IOAN IACOB ACL-PDL-PNL
3. BLANARIU VICTOR-PSD
4. CONSTANTIN BARSAN PP-DD
5. CATALIN DOGARU-ACL-PDL=PNL
6. CATARGIU LILIANA ECATERINA-ACL-PDL-PNL
7. ROTARIU NICOLETA-ACL-PDL-PNL
8. AUREL CACIULA-PSD
9. SERGIU BOIERU-PSD
10. GHEORGHE HOHA-PSD
11. CEZAR ANTON-PSD
12. POPA CATALINA EUGENIA-ACL-PNL-PDL

4 august psd husi liviu iacob
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (6)

Lingaul sef  | #429
ASTA E LICHIDATORUL SEF ! LICHIDEAZA TOTUL IN CALEA LUI !RUSINE HUSI! RUSINE IOAN CIUPILAN ! RUSINE Consiliu LOCAL HUSI !
manole  | #430
cine il construieste? tot unul pus de el. Luati si va interesati cine a facut gardul de la Cuza-Voda. Sa vedeti acolo amuzament.
Un parinte  |  #435
Nu stim cine a construit gardul de la Cuza si nici nu ne intereseaza! E foarte bine, pentru siguranta elevi_lor, ca s-a construit. In plus, este o lucrare care a fost facuta rapid si a rezultat ceva foarte frumos, de bun gust. Bravo!
felix puscarie  | #431
iacob te vreau langa mine !
Ionita Gabriel  | #432
Nu acest individ a pus si termopanele la primarie?
Costel B  | #437
pai nu e nevasta-sa director la liceul Cuza? normal ca de acolo isi vor lua supica si consilierii convinsi la discutiile din culise.
Adauga comentariu

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018072 (s)