News Flash:

La CSM Husi se face performanta. Un un husean in DIVIZIA A de baschet

18 Septembrie 2015
3446 Vizualizari | 0 Comentarii
Huseanul Alexandru LORENT, proaspatul absolvent al clasei a XII-a a Colegiului National”Cuza-Voda” Husi, a reusit alaturi de antrenorul sau Mihai CEHAN, o performanta remarcabila. Acesta a participat la o serie de preselectii si cantonamente  organizate de catre echipa divizonara POLI IASI (baschet). In urma preselectiilor, huseanul Alexandru LORENT a fost acceptat, aceasta insemnand o frumoasa realizare, dat fiind faptul ca tanarul husean are doar 18 ani si deja joaca intr-o echipa din divizia A.

Totul a inceput in primavara anului 2015, cand jucatorul husean si echipa de baschet a Colegiului National "Cuza-Voda” Husi, au reusit performanta sa ajunga in finala competitiei regionale ce desemna cea mai buna echipa de baschet din zona Moldovei. In urma acestei competii, jucatorul care apartine Clubului Sportiv Municipal Husi, s-a evidentiat si a fost abordat pentru a se prezenta la o preselectie din cadrul echipei POLI IASI. Alexandru Lorent s-a prezentat, iar acum reprezinta municipiul Husi prin echipa divizionara de baschet ieseana.

De reamintit este faptul ca huseanul Alex Lorent a performat timp de 5 ani in cadrul CSM Husi, acesta fiind antrenat de catre Mihai CEHAN.

Alexandru Lorent si antrenorul Mihai Cehan au declarat pentru cotidianul nostrum:

“Am o implinire personala, in primul rand, deoarece dupa aproape cinci ani de antrenamente , saptamana de saptamana , am ajuns sa tin foarte mult la Alex , iar in al doilea rand, o realizare pe plan profesional  deoarece consider o mare performanta la nivelul orasului Husi sa cresti de la zero un jucator , care momentan activeaza in Divizia A de baschet . CEHAN MIHAI : (antrenor CSM HUSI)

“Am inceput, cred, ca toata lumea , pur si simplu dintr-o joaca si nevoia de a face ceva diferit in orasul Husi. Abia la primele competitii am realizat atat eu cat si colegii mei cat aveam de muncit pe partea psihica , vizavi de arbitraj , spirit de echipa , dar mai ales competitivitate . Iar de aici a inceput “razboiul psihologic” intre noi si antrenor , o tactica pe care acum am ajuns sa o inteleg si sa o apreciez. Faceam flotari sau ture pentru cei care greseau , care nu erau cateodata atenti , nu se opreau la fluier ,  castigam cu o echipa , ma muta in echipa cealalta  . Toate acestea au fost lucruri care cu timpul ne-au intarit psihic si ne-au facut sa dominam baschetul la nivel judetean .” a  declarat huseanul Alexandru Lorent.

mihai cehan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038910 (s)