sâmbătă, 20 aprilie, 2024

La doi ani de la decesul celebrului Fane Spoitoru, vaduva lui a primit cea mai crancena lovitura.

Distribuie:

Publicat:

Elena, sotia lui Fane Spoitoru, a ramas pe drumuri dupa ce rudele i-ar fi facut o manevra de zile mari. Situatie de-a drepul incredibila in familia lui Fane Spoitoru. Elena, sotia temutului barbat care s-a stins din viata in urma cu aproximativ doi ani, a fost evacuata din casa in care a trait alaturi de acesta. Elena a fost evacuata prin ordin judecatoresc dupa ce cateva rude au reusit obtina in instanta acest lucru. ”Aveam nevoie de o suma mare si am lasat casa semn (gaj, n.r.)”, a spus vaduva lui Fane Spoitoru in fata autoritatilor.

Rudele au „executat-o”
Totul a inceput in 2016, cu doar cateva luni inainte de moartea a controversatului Fane Spoitoru. Atunci Elena, sotia interlopului, avea nevoie de o suma colosala si a apelat la o familie din vecini pentru a obtine un imprumut. In urma contractului intre cele doua parti, Elena a girat imprumutul cu casa in care locuia si, mai mult decat atat, aceasta a promis ca, in momentul in care va inapoia suma, va ceda dreptul unui drum de servitute. Intre timp, pe fir a intrat una dintre finele lui Fane Spoitoru, care, sub pretextul unui ajutor dat familiei, s-ar fi angajat sa plateasca imprumutul facut de vaduva.

Imediat ce au pus mana pe contractul cu pricina, rudele s-au prezentat in instanta, acolo unde au cerut evacuarea de urgenta a Elenei, femeia care i-a fost mereu alaturi temutului interlop.

”Parata a aratat ca a instrainat imobilul din care se solicita evacuarea sa la inceputul anului 2016, intrucat avea nevoie urgenta de bani, insa, in realitate, acest contract reprezenta simulatia unui contract de imprumut, iar, de comun acord, a introdus o clauza de rezolutiune in temeiul careia cumparatorii, dupa primirea banilor imprumutati, solicitau rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara intrucat acestia, vanzatorii, nu transmiteau cumparatorului dreptul de acces si dreptul de servitute asupra caii de acces aferente imobilului. De asemenea, parata a mai aratat ca aceasta operatiune juridica este un imprumut cu  «lasarea casei semn»”, se arata in documentele magistratilor.

Fane Spoitoru s-a stins in Israel
Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, intr-un spital din Israel, in urma unei comotii cerebrale. Pe numele sau adevarat Ion Titisor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sanatate. Cu ani in urma, Fane a fost diagnosticat cu o boala grava si a fost operat la Constanta, de acelasi medic care i-a salvat viata si in anii ’90, cand a fost impuscat de politistul Nelu Florea, plutonierul caruia Spoitoru i-a taiat mana cu o sabie ninja.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img