joi, 18 aprilie, 2024

La Gradinita cu Program Prelungit Nr. 2 Husi a avut loc primul concurs de ,,Sah in gradinita’’-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 16 octombrie 2015  la Gradinita cu  Program Prelungit Nr. 2 Husi a avut loc primul concurs de ,,Sah in gradinita’’ din acest an scolar. Concursul a fost initiat de domnii Baltag Neculai, presedinte,  si Ursan Marius Cornel, vicepresedinte de la  Clubul  de sah ,, Realitatea ‘’ Husi  si este cuprins in  proiectul  ,, Campionatul national de sah pe echipe’’ finantat de Consiliul judetean Vaslui .

De asemenea, in organizarea si buna desfasurare a concursului,  s-a implicat Asociatia ,, Parintii de la Gradinita  Nr. 1 Husi’’ al carui presedinte,  Ciobanu Ginu, s-a ocupat de procurarea cupelor, medaliilor si diplomelor  pentru copii, dar  si de pregatirea copiilor pentru participarea la concurs in colaborare cu  doamnele   educatoare Berica Ecaterina , Bondar Eugenia, Botezatu Geta, Catichi Cristina, Zaharia Lorena , Bahnari Cristina si Blinda Maria.  Au participat  64 de copii de grupa mare  de la Gradinita cu P.P. Nr. 1 Husi si de la Gradinita cu P.P. Nr. 2 Husi, toti copiii au primit diplome si medalii ,  primele 2 fetite –Ciobanu Elena, Chenciu Teodora au primit cupe  aurii si argintii de la Clubul de sah ,,Realitatea’’.  Fediuc Sara a fost premiata cu o cupa de culoarea bronzului,  cei mai buni baieti din concurs-Rotaru Stefan, Hincu Yanis si Hincu Bogdan au primit cupe de la Asociatia ,, Parintii de la Gradinita  Nr. 1 Husi’’, iar primii 24 copii din clasament  au primit  medalii si un premiu in bani de la Clubul ,, Realitatea’’ Husi . 

Atmosfera de concurs a dat emotii deosebit de placute copiilor si parintilor care au asistat. Premiile ii motiveaza pe micuti sa se pregateasca si mai bine pentru urmatoarele concursuri care vor fi in luna martie si iunie , cand vor fi desemnati campionii la sah din gradinita din anul scolar 2015-2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img