joi, 28 martie, 2024

La Husi se lucreaza la reabilitarea canalizarii menajere

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Local Husi a decis inaintea Sarbatorilor Pascale, sa se inceapa efectuarea lucrarilor de realizare a unei statii de pompare a apelor uzate, dar si reabilitarea unor racorduri de canalizare menajera. Toate acestea fac parte din obiectivul “Lucrari de realizare SPAU- Pictor Viorel Husi si reabilitare racorduri canalizare menajera la scari de blocuri de locuinta in municipiul Husi”, lucrari cu o valoare de 74.700 de lei fara TVA.

“In anul 2015 s-a realizat reteaua de canalizare menajera pe strada Pictor Viorel Husi, care in prezent este nefunctională deoarece nu poate fi racordata la reteaua de canalizare menajera de pe strada Calarasi. Pentru a deveni functionala este necesara executarea unei statii de pompare ape uzate, care, prin conducta de refulare, sa preia apele uzate menajere de la utilizatorii racordati in reteaua de canalizare pe strada Pictor Viorel Husi.”

Totodata se vor efectua si lucrari de reabilitare a canalizarii menajere de pe strada Eroilor la blocul Nr.13, Bulevardul 1 Mai la blocul 31 dar si pe Strada Stefain cel Mare, la blocul 12.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img