vineri, 29 martie, 2024

La multi ani! ”Regele” implineste, astazi, 54 de ani! A donat casa parintilor lui unei familii nevoiase

Distribuie:

Publicat:

Multimilionar in euro, 'Regele' fotbalului romanesc a donat casaparinteasca unei familii din comuna in care s-a nascut. Intamplator sau nu, familia nevoiasa care sta acum in casa lui Hagi este formata din parinti si cinci copii, la fel ca si in cazul lui Gica Hagi. Cea care a primit casa este Liliana, femeia care s-a ingrijit de locuinta in ultimii ani. Potrivit jurnalistilor Libertatea, Liliana l-a lasat sa locuiasca in casa pe unul dintre baietii sai, care, la randul sau, are propria familie.

Casa parinteasca a lui Gica Hagi a ajuns la un moment dat in posesia unei alte familii din comuna, insa 'Regele' a vrut sa respecte ultima dorinta a mamei sale, astfel ca a rascumparat-o. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Gica Hagi a fost nevoit sa cumpere alta casa pe care a dat-o la schimb familiei care locuia in casa parintilor sai.

Nascut pe 5 februarie, in casa parinteasca, Gica Hagi a locuit pana la vasta de noua ani in comuna Sacele. Autoritatile locale s-au mandrit cu faptul ca Hagi s-a nascut in comuna lor si chiar au notat acest lucru pe un indicator rutier situat la intrarea in comuna. Ulterior, indicatorul a fost schimbat, la fel ca si informatia despre Gica Hagi.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img