joi, 28 martie, 2024

La o varsta atat de frageda (18 ani), s-a intamplat! Sarah i-a dat vestea mamei ei, iar Anamaria Prodan a ramas fara cuvinte

Distribuie:

Publicat:

Fiica cea mica a impresarei Anamaria Prodan a reusit performanta de a fi selectata in cadrul unei echipe mari de baschet din Statele Unite ale Americii. Sarah a facut anuntul pe internet, iar felicitarile au curs in valuri.

Anamaria Prodan se poate considera o mama foarte mandra. Fetele ei au reusit sa-si construiasca deja cariere peste Ocean, desi sunt abia la varsta adolscentei. Cea mare este model de succes, in vreme ce Sarah, cea mica, a prins gustul succesului in sport.

Tanara este jucatoare de bachet de mai multi ani, dar acum poate spune ca a inceput sa aiba succes cu adevarat. Ea a anuntat pe contul de Instagram ca a fost selectata sa joace pentru o echipa mare de baschet din Statele Unite ale Americii.

„Sunt recunoscatoare ca am sansa sa joc baschet, sportul pe care il iubesc, la un nou nivel. Vreau sa le multumesc tutoror scolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt extrem de fericita sa va anunt ca voi juca la Universitatea Mississippi”, a precizat Sarah pe contul ei de instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img