News Flash:

La plimbare, fără permis de conducere

19 Iulie 2021
241 Vizualizari | 0 Comentarii
7c5d4115 226d 4b24 a737 b6e287a4b758 jfif

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu efectuează cercetări cu privire la un tânăr care conducea un moped, deşi nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Falciu - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Bogdăneşti, un moped condus de un vrâncean, în vârstă de 32 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. . „declara Irina Mirica din cadrul al S.T.P.F. Vaslui

 

 Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035925 (s)