News Flash:

La Pungesti nu ai voie nici sa mori

6 Ianuarie 2014
3003 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Paslaru
Dupa 10 zile in care au stat in greva foamei, protestatarii din Pungesti au renuntat la aceasta forma de protest. Acestia acuza Jandarmeria Romana de noi abuzuri. Cei 13 protestatari au fost alungati de-a dreptul de catre jandarmi” pe aceste campuri nu ai voie nici sa mori”. Democratia din Romania se afla pe campul de la Vaslui in stare comatoasa.

Constantin Paslaru, presedintele partidului Ecologist afirma ca in urma abuzurilor facute de catre Jandarmeria Romana si a starii conflictuale existenta dintre reprezentantii institutiilor si protestatarii aflati in greva foamei din Tabara de Rezistenta de la Pungest, acestia au luat hotararea de a renunta la aceasta forma de prostest. Totul se datoreaza de fapt jandarmilor care au atributia de a teroriza pe activisti cat si pe oameni din sat, toate acestea culminand cu evenimentele din 03.01.2014.

Liderul ecologistilor este de parere ca locuitorii din Pungesti se simt exact ca intr-un lagar de exterminare, deoarece zilnic prin sat trec cateva zeci de controale si patrule ale Jandarmeriei care scotocesc fiecare coltisor. Ba mai mult, Constantin Paslaru atesta faptul ca locuitorii satului Pungesti si nu numai sunt desconsiderati de catre institutiile statului” democratic” actual.

Cu toate ca s-au renuntat la diferite forme de protest, nucleul protestatarilor de la Pungesti coace chiar in aceste momente, noi forme de a protesta impotriva gazelor de sist. Acestia sunt ferm convinsi ca vor gasi noi forme mult mai incisive.

greva foamei pungesti jandarmeria romana constantin paslaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028811 (s)