News Flash:

„LA SFANTUL ASTEAPTA” VOR AVEA SALA DE SPORT

24 Februarie 2017
2047 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu e generatie care sa termine cursurile la Colegiul National „ Gheorghe Rosca Codreanu” din Barlad care sa nu fi sperat la o sala moderna de sport. Aceasta va ramane in continuare la stadiul de vise, nici in acest an buldozerul nu va musca din  pamantul scolii.                                                      

 „ Pe 14 februarie, am facut mai multe vizite la ministerele din Bucuresti, inclusiv la Compania Nationala de Investitii, unde am discutat despre sala de sport de la «Codreanu». S-a desprins ideea ca va intra la licitatie, dar executia probabil va fi in 2018 pentru ca si la nivel national a intarziat adoptarea bugetului”, a declarat primarul Dumitru Boros. Documentatia necesara a fost depusa de reprezentantii primariei la Compania Nationala de Investitii inca din cursul anului 2015, nu s-a stabilit cand va intra la finantare. Si cum „ speranta moare ultima”, edilul barladean s-a declarat  increzator  ca anul viitor se va lucra la amenajarea salii de sport.      
                                                                                                    

 Nu ar strica si implicarea oamenilor politici. Deputatul PSD , Adrian Solomon, a predat la prestigioasa institutie scolara, iar acum mai mult ca oricand guvernul are aceeasi culoare politica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0872 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029931 (s)