sâmbătă, 27 aprilie, 2024

La un pas de un DEZASTRU: O asistenta de la Spitalul de Copii ‘Marie Curie’, care lucreaza si la o clinica privata, are CORONAVIRS

Distribuie:

Publicat:

O asistentă medicală generalistă de la Spitalul de Copii ”Marie Curie” a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Femeia lucrează și la Clinica Qmed Brâncoveanu din cartierul Berceni, sectorul 4 București.

Asistenta de la ”Marie Curie” s-a infectat din anturajul ofițerului MAI în rezervă, angajat la Primăria Sectorului 4, și care nu a spus că a fost plecat în Israel și care s-a internat la Spitalul Gerota, infectând și acolo un medic, dar și pe managerul spitalului.

Clinica QMed din Brâncoveanu a făcut precizări pe Facebook: ”CLARIFICARE pentru pacienții Clinicii QMed din Iarba Campului Nr 2. Persoana depistată COVID 19 pozitiv, ieri 15.03.2020, este asistentă medicală generalistă care lucrează la Spitalul Marie Curie, diagnosticată ieri oficial. A lucrat timp de aproximativ 1 oră, pe data de 6.03.2020, ca asistentă pe medicină generală la QMed Etaj și a fost însoțitor pentru fiul dumneaei care a efectuat tratament stomatologic, pe data de 09.03.2020 timp de aproximativ 1 oră, la QMed Parter.

Desfășurăm cercetări pentru identificarea contacților direcți pe camerele de luat vederi și după listele de programări. De aceea toți pacienții care au fost la QMed Etaj 1 pe data de 06.03.2020 între orele 08:32 – 09:40 pe aripa/holul cu medicina de familie și respectiv pe data 09.03.2020 între orele 11:26 – 12:16 la QMed Parter sunt rugați să ne contacteze pentru a facilita procesul de identificare și sunt rugați să se autoizoleze la domiciliu împreună cu familia. RECOMANDĂRI UE își închide granițele pentru a controla epidemia de COVID-19. Când intră în vigoare directiva În momentul în care avem lista cu pacienții care au avut contact direct îi vom suna și le vom da mesaj ulterior pentru a le indica autoizolarea la domiciliu împreuna cu familia.”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img