marți, 23 aprilie, 2024

La Vaslui a avut loc deschiderea oficială a Concursului National “Educatie Rutieră

Distribuie:

Publicat:

Educatie pentru Viata”, faza județeană, la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Vaslui. Au participat echipajele de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Vaslui și echpajul școlii Gimnaziale „ Mihai David” Negrești , calificate la faza județeană și care și-au disputat competențele de îndemânare si cunostintele teoretice în ceea ce priveste siguranta si educatia rutieră. Probele practice sau desfășurat pe un poligon și parc școală  special amenajate la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Municipiul Vaslui, iar evaluarea cunostintelor de legislatie rutieră în Laboratorul de Educatie Rutieră al aceleiasi unități de învătământ.

Competitia s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Serviciul Rutier Vaslui, Biroul Rutier Vaslui și Poliția Locală Vaslui. 

Scopul acestui concurs este de formarea unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere în rândul elevilor și de a promova un mod de viaţă sănătos. Câştigătorii, echipajul format din elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale„Dimitrie Cantemir” Vaslui, va reprezenta judeţul Vaslui la faza națională a concursului, care se va desfășura în perioada 1-5 iulie în Municipiul Sfântul Gheorghe, județul Covasna. Felicitări elevilor câștigători: Baciu Alexandra cls. a IV a; Iftode Alexandru cls. a V a; Baciu Anamaria cls. a VIIIa și Mititelu Vasile cls. a VIII a.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img