vineri, 26 aprilie, 2024

La volan, deși avea acest drept suspendat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 23 mai a.c., în jurul orei 11.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, conducând un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, înmatriculate în Republica Moldova, un cetățean Republica Moldova, în vârstă de 59 ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana a prezentat, pe lângă documentele de trecere a frontierei şi o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, cu drept de conducere 15 zile, valabilă de la data de 04.05.2022 pana la data de 19.05.2022.

Întrucât dovada înlocuitoare a permisului de conducere era expirată, iar persoana avea dreptul de conducere suspendat, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, având dreptul de conducere supendat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img