vineri, 29 martie, 2024

La volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană, care a fost depistat conducând o autoutilitară, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În ziua de 12 iunie a.c., în jurul orei 07.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat pentru abateri săvârşite în trafic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img