joi, 25 aprilie, 2024

La volan, fără drept

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Puctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 02 februarie, în jurul orei 02.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean din R.Moldova, în vârstă de 31 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine  premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img