sâmbătă, 20 aprilie, 2024

La volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Distribuie:

Publicat:

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un bărbat aflat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.

În data de 07 iunie, în jurul orei 01.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în țară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 50 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un camion și o remorcă, înmatriculat în România.

„Cu ocazia controlului de frontieră, colegii noştri au observat că persoana în cauză emană halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest marca Drager, din dotarea Biroului Poliţiei Rutiere Iași. Rezultatul testării a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Doctor Nicolae Oblu” Iași în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge. „declara Denis Lazar din cadrul I.T.P.F. Iaşi

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img