vineri, 19 aprilie, 2024

La vremuri noi, previziuni noi: Horoscop 6-14 februarie 2019

Distribuie:

Publicat:

Perspective noi la probleme vechi ori la notiuni deja cunoscute. Va fi un tranzit interesant pe parcursul caruia avem posibilitatea de a invata ceva nou.

Berbec
– Vesti bune la serviciu/in cariera pentru tine in aceasta perioada. Poate fi vorba despre o promovare, o marire de salariu ori recunoasterea unui merit. Ori initiativa ta intr-un anume proiect iti aduce satisfactii. Intr-un parteneriat ori intr-o relatie de prietenie s-ar putea naste cateva discutii de natura financiara.

Taur
– Dragostea ar trebui sa-ti bata la usa in aceasta perioada. Daca iubesti si esti iubit, bucuria vine de la partener. Daca esti singur, ceva bun se poate intampla. Daca esti parinte, bucuria soseste de la copii. Sambata si duminica, o actiune cu rezultate bune intr-un parteneriat.

Gemeni
– Sectorul camin/familie este favorabil pentru tine in aceasta perioada. Pot fi imbunatatiri aduse locuintei, cumparaturi pentru casa, planuri de cumparare, vanzare, extindere, mutare. Ori doar zile frumoase petrecute impreuna cu membri apropiati ai familiei.

Rac
– Parteneriatele de orice natura sunt o bucurie pentru tine. Cu conditia sa reusesti sa porti discutii de clarificare ce implica investitiile comune in respectivul parteneriat. Consensul va fi probabil necesar. Pana pe 22 februarie poti negocia ori pune in ordine chestiuni ce privesc veniturile tale curente.

Leu
– O posibila criza intr-un parteneriat ar putea da curs unor dificultati in aceasta saptamana, dar si saptamana viitoare. Poate fi vorba despre partenerul de viata ori un parteneriat de afaceri are consecinte mai putin placute asupra armoniei din familie. Flexibilitatea va fi necesara. Un posibil castig ori vesti bune de la locul de joi sau vineri.

Fecioara
– Asemeni Taurilor, pentru tine bucuria vine din dragoste. Fie ca se infiripa o noua poveste, fie se consolideaza relatia existenta. Comunicarea la locul de munca poate fi usor dificila pana in 22 februarie. Evita conflictele, protejeaza-ti sanatatea si odihneste-te mai mult!

Balanta
– Un dar sau o vizita neasteptata iti poate bucura sufletul. Ori un sprijin intr-o anume problema, venit chiar in ceasul al doisprezecelea. Cheltuieste ponderat; in urmatoarele doua saptamani, sunt posibile intarzieri ale platilor. Pentru unii dintre voi poate veni vestea ca veti fi parinti.

Scorpion
– Probabil ca ceva te nemultumeste acasa: spatiul ori un anume membru al familiei. Ori te gandesti cum sa-ti faci caminul mai confortabil. Oricare ar fi situatia, probabil ca vei incerca sa schimbi ceva. Marte in semnul tau te sustine si iti ofera vointa, forta si curaj. Posibile vesti de la un membru al familiei. Comunicare armonioasa si benefica cu prietenii.

Sagetator
– O veste buna in sectorul cariera, cu beneficii materiale: daca ai intampinat dificultati in ultimele luni, din aceasta saptamana lucrurile se pot indrepta. E posibil ca in urmatoarele doua saptamani sa se iveasca cateva probleme de comunicare. Discretia te poate ajuta.

Capricorn
– Planuri ori vesti pentru noi castiguri in aceasta saptamana, dar si saptamana viitoare. Daca te gandesti la un proiect nou, incearca sa-ti pastrezi optimismul, sunt posibile cateva piedici. Vesti bune de la prieteni ori un prieten iti poate oferi sustinerea intr-o anume problema.Perioada buna pentru sustinerea unui examen.

Varsator
– E posibil sa vina un moment de cotitura in cariera ta profesionala in urmatoarele doua saptamani: fie te gandesti la o schimbare, fie iti doresti sa avansezi profesional. Zic sa nu te descurajeze eventualele piedici ivite pe drum. Ar putea fi greu traseul, dar poti ajunge unde iti doresti. Va trebui sa te adaptezi situatiilor date, gasind solutii alternative.

Pesti
– Este acel timp din an potrivit curateniei sufletesti si ragazului. Pana pe 9 martie, ai timp sa-ti pui in ordine gandurile, lucrurile si relatiile in care esti implicat. Ce nu mai e de folos va trebui indepartat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img