joi, 25 aprilie, 2024

La zece ani, “cea mai frumoasa fetita din lume” a semnat contracte cu doua agentii de modele – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7.be.

Cea care a fost desemnata “cea mai frumoasa fetita din lume” are in prezent 1,2 milioane de “followers” pe Instagram, practic 4 milioane pe Facebook, un shooting pentru Vogue, precum si campanii pentru Roberto Cavalli, Armani sau Dolce & Gabbana. Kristina Pimenova are deja o lunga cariera in spatele ei si acum a reusit sa aiba contracte cu cele doua agentii mentionate.

“Sa ai notorietate in modelling la zece ani nu este putin”, afirma intr-un comunicat Heinz Holba, proprietar al agentiilor. “Suntem nerabdatori sa avem o relatie de lunga durata cu acest mic top model”, adauga el.

Insa noile contracte au relansat o polemica declansata anterior. Mama Kristinei, care gestioneaza cu mana de fier cariera fiicei sale si conturile ei de pe retelele de socializare, este tinta multor critici. Internautii ii reproseaza ca ii fura inocenta Kristinei si ca incurajeaza o anumita hipersexualizare. In mai multe fotografii fetita poarta tinute sumare si pozeaza in ipostaze de adult. Uneori este greu de crezut ca are doar zece ani. Mama ei, fost manechin, nu vede unde este problema. “Dupa mine nu exista nicio indoiala ca toate fotografiile sunt absolut inocente”, explica ea in Mail Online. “Trebuie sa ganditi ca pedofilii sa vedeti ceva sexual in aceste fotografii, asa ca poate trebuie sa mergeti la doctor”, a mai spus ea.

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img