joi, 28 martie, 2024

Lacrimi de durere și strigăte de jale la căpătâiul lui Dragoș, unul dintre minerii morți în accidentul din Gorj. Imagini sfâșietoare cu momentul în care sicriul cu trupul său neînsuflețit a ajuns acasă

Distribuie:

Publicat:

Era așteptat de soție, dar s-a întors într-un sicriu! Imagini dureroase cu momentul în care trupul neînsuflețit al lui Dragoș, unul dintre minerii morți în accidentul din Gorj, ajunge acasă.

Durere fără margini pentru familia lui Dragoș, minerul de 29 de ani care a pierit într-un mod cumplit, în urma accidentului de la cariera Jilț Sud din Gorj. Bărbatul a lăsat în urmă o soție devastată și un copil care nu va putea niciodată să-și cunoască tatăl.

Familia îl aștepta acasă, dar s-a întors într-un sicriu

Dragoș avea planuri mari de viitor, dar un accident cumplit i-a răpit totul, într-o fracțiune de secundă. Se angajase ca miner cu gândul că va reuși să o ducă mai bine și îi va putea oferi copilului său, care era pe drum, o viață lipsită de

griji. Din nefericire, totul a luat o întorsătură dureroasă marți, când se pregătea să iasă din tură.

Camionul în care se afla împreună cu 25 de colegi s-a răsturnat de pe un pod și a căzut într-o carieră minieră. Dragoș și alți doi bărbați nu au mai avut nicio șansă, iar alți 10 muncitori au fost răniți grav. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia tânărului de 29 de ani.

Soția, care îl aștepta acasă, îi pregătește acum priveghiul și își strigă neputința, dărâmată de gândul că bebelușul ei va fi nevoit să își cunoască tatăl doar din fotografii. Și rudele, care îi stau acum la căpătâi, varsă lacrimi amare privind sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Dragoș.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img