miercuri, 17 aprilie, 2024

Lacrimi si durere in Munteni. Sase mame, victime ale teribilului accident din Ialomita, conduse pe ultimul drum

Distribuie:

Publicat:

Sapte dintre mamele care si-au pierdut viata in urma accidentului din judetul Ialomita au fost astazi conduse pe ultimul drum. Tot azi, a fost inmormantat si soferul microbuzului in care se aflau victimele carnagiului inregistrat in zorii zilei de sambata, 5 octombrie. Cosmin Stefan avea 43 de ani, era casatorit si avea un copil.

Familiile si apropiatii celor sase mame sunt distrusi de durere. In urma accidentului, nu mai putin de 15 copii au ramas orfani. Viorica Moise a fost inmormantata duminica, 6 octombrie, iar Lucretia Dan, ieri. La inmormantarea lor au participat alte sute de persoane.

Celelalte femei care au sfarsit tragic in carnagiul din Ialomita au fost conduse pe ultimul drum astazi. Ceremonia religioasa de inmormantare a fost comuna si, ulterior, rudele si prietenii au pornit spre locurile in care victimele isi vor dormi somnul de veci. Irina Mihaela Matei avea trei copii… ei nu vor mai avea de acum cui sa-i spuna: “mama”.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, la inmormantarea victimelor accidentului din Ialomita au fost prezenti mai multi medici si asistenti care erau pregatiti sa le ofere ajutor oamenilor care nu ar fi rezistat emotiilor puternice.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfantu Gheorghe, Ialomita:

– Viorica Moise, 50 de ani

– Aurelia Chirita, 31 de ani

– Frusina Mirica, 44 de ani

– Gabriela Botea, 41 de ani

– Eugenia Dragulin, 51 de ani

– Irina Matei, 28 de ani

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani

– Lucretia Dan, 58 de ani

– Stefan Cosmin, 43 de ani, soferul microbuzului;

– Viorel Stefan Ilie, 43 de ani, soferul TIR-ului.

Zece oameni au murit si sapte au fost raniti in accidentul rutier produs in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita. Politistii rutieri au stabilit ca accidentul s-a produs dupa ce TIR-ul a patruns pe contrasens si a lovit microbuzul care ducea, sambata dimineata, pasagerii spre locurile de munca. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajati Mega Image, a anuntat compania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img