marți, 16 aprilie, 2024

Ladies Night la Cinema City Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Pe 19 iunie, Cinema City Iulius Mall Iasi a pregatit un eveniment pentru tine si prietenele tale. La “Ladies Night”, pe langa premiera absoluta a comediei "Ocean’s 8: Jaf cu clasa", Cinema City te asteapta cu cadouri garantate si o portie zdravana de ras. Biletele sunt puse in vanzare la casierie.

Debbie, sora de mult instrainata a lui Danny Ocean, este absolut geniala in planificarea minutioasa a celor mai controversate infractiuni. Insa pentru a-si etala adevarata maiestrie si calitatile exceptionale, Debbie planuieste jaful secolului chiar in timpul galei anuale Met din New York. Numai ca pentru a reusi sa dea marea lovitura are nevoie de ajutorul si iscusinta altor sapte hoate: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita si Constance. Desi extrem de versate si abile, fetele vor trebui sa devina cat se poate de ingenioase pentru a ridica cat mai putine suspiciuni si a trece neobservate printre vedetele venite sa participe la marele eveniment.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 17 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Piatra Neamt, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures,Timisoara si Galati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img