joi, 25 aprilie, 2024

Lalele galbene pentru doamnele si domnisoarele din municipiul Vaslui de 8 Martie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Traditia a fost respectata si in acest an de catre membrii filialei PNL Vaslui. Chiar daca ziua de 8 Martie a picat intr-o zi de duminica, acestia s-au intalnit ca de obicei pe platoul din Piata Civica a municipiului Vaslui . La apelul tanarului lider local, Tudor Polak, mai multi liberali de toate varstele s-au mobilizat si au oferit doamnelor si domnisoarelor cate un fir de lalea galbena, culoarea reprezentativa partidului din care fac parte . Aceasta actiune a fost si un bun prilej de socializare cu viitorul alegator . La finalul actiunii, liberalii au declarat ca actiunile de acest gen vor continua, asa cum se intampla de vreo doua decenii, timp in care au creat o traditie si ca acestia vor ramane prezenti in viata comunitatii, asa cum ii sta bine unui partid care este promotor al libertatii individuale, sociale, economice si politice.

“Primavara aduce cea mai frumoasa sarbatoare dedicata femeii si cu aceasta ocazie, noi, liberalii din municipiul Vaslui, am iesit in întâmpinarea tuturor doamnelor si domnisoarelor din oras, pentru a le aduce un mic zambet si o urare de bine!
Membrii organizatiei au impartit lalele galbene, ca simbol al primaverii si tot sprijinul lor pentru solutionarea problemelor pe care le-au mentionat unii cetateni!
La multi ani, minunate femei, sa aveti o viata ca o primavara si sa ne luminati mereu cu zambetele dumneavoastra! “ a fost mesajul postat de Tudor Polak – ministru secretar de stat din cadrul Ministerul Muncii si Protectiei Sociale

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img