vineri, 29 martie, 2024

Lansarea primului zbor RYANAIR la Sibiu

Distribuie:

Publicat:

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a sărbătorit marti (1 iunie) primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneţia Treviso ce va fi operată cu două frecvenţe săptămânale. În contextul operării de zboruri de la Sibiu, precizăm că încă două noi rute către Corfu şi Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneţia Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 euro pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopţii 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, directorul de vânzări şi marketing al Ryanair pentru CEE şi Balcani, a spus:

"Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneţia Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu şi Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie şi, respectiv, în iulie. Pentru a sărbători primul zbor din Sibiu şi lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 EUR pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopţii 4 iunie. Întrucât aceste tarife uimitoare sunt epuizate rapid, clienţii sunt încurajaţi să intre pe website-ul www.ryanair.com pentru a nu rata această ofertă."

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a spus:

"Accesul la pieţele internaţionale este o prioritate cheie în atingerea viziunii de dezvoltare a mediului de afaceri şi economic în regiunea Sibiu. Astfel, salutăm cu căldură deschiderea primului serviciu Ryanair pe Aeroportul Sibiu, Veneţia Treviso. Apreciem decizia Ryanair drept un vot imens de încredere în regiune şi un început pentru un parteneriat de lungă durată. "

Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea a spus:

"Continuăm să mizăm pe o strategie ambiţioasă de creştere a reţelei de rute, chiar şi în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turişti în regiune, cât şi pe pentru activarea potenţialui de călătorie locală. Astăzi suntem încântaţi să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair şi, de asemenea, operarea unei destinaţii mult aşteptate de comunitatea noastră, Veneţia Treviso. "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img