joi, 18 aprilie, 2024

Laptele care amelioreaza durerea sciatica, diareea dar si simptomele astmului

Distribuie:

Publicat:

Laptele de usturoi trateaza durerea sciatica, o boala care se manifesta printr-o durere de-a lungul nervului sciatic, ce apare atunci cand acest nerv este iritat. Durerea poate fi foarte intensa si pot trece chiar numeroase zile pana cand se amelioreaza, bolnavul fiind incapabil sa-si indeplineasca activitatile zilnice. Durerea sciatica poate avea originea in regiunea lombara, intinzandu-se in cele din urma pe unul dintre picioare. Uneori, aceasta durere poate ajunge chiar pana la varfurile degetelor de la picioare. Iritatia nervului sciatic are loc atunci cand acesta este presat si inflamat din cauza unei hernii de disc, a stenozei spinale, sindromului piriformis, a unei leziuni sau fracturi pelvine sau chiar a unei tumori.

Laptele de usturoi este un remediu naturist cu numeroase proprietati medicinale, fiind in special util impotriva viermilor intestinali sau a durerii cauzate de sciatica. Tratamentul alternativ pe care urmeaza sa ti-l prezentam poate reduce inflamatia nervului sciatic si va actiona asemenea unui analgezic, ameliorand durerea pe care o resimti si ajutandu-te sa ai din nou o viata normala. Cu siguranta stii ca usturoiul este un aliment cu numeroase beneficii pentru organism. Aceste beneficii se datoreaza proprietatilor antibiotice si antiinflamatoare ale usturoiului, ce ne pot ajuta sa luptam impotriva mai multor infectii si probleme de sanatate.

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta un remediu pe baza de usturoi foarte puternic, ce poate ameliora semnificativ durerea sciatica, in acelasi timp oferindu-ti numeroase alte beneficii pentru sanatate.  Ingrediente: 4 catei de usturoi si 200 ml de lapte. Toaca usturoiul foarte bine, ca si cum l-ai folosi pentru asezonare. Incalzeste laptele la foc mediu si adauga usturoiul tocat. Lasa amestecul pe foc pentru cateva minute, pana cand incepe sa fiarba, apoi indulceste-l cu miere dupa gust. Pentru ca acest tratament sa dea cu adevarat randament, te sfatuim sa bei cel putin 200 ml de lapte de usturoi in fiecare zi.

Laptele de usturoi este un remediu naturist foarte puternic care poate ameliora problemele digestive, inclusiv constipatia. Este o bautura foarte utila impotriva parazitilor intestinali. in acest sens, laptele de usturoi trebuie lasat sa fermenteze timp de trei sau patru ore inainte de a fi consumat. Consuma-l pe stomacul gol zece zile la rand. Acest remediu facut acasa poate fi folosit pentru a trata tusea seaca. Pentru a profita de acest beneficiu, te sfatuim sa bei lapte de usturoi seara, inainte de culcare. Aceasta bautura te va ajuta sa adormi mai usor. si persoanele care sufera de astm, dificultati de respiratie si alte probleme ale plamanilor pot incerca sa bea lapte de usturoi pentru a se simti mai bine.

Daca si tu te afli in aceasta situatie, bea laptele de usturoi cat timp este inca fierbinte (atat de fierbinte cat poti suporta, desigur), de preferinta inainte de culcare. Daca planuiesti sa incepi o cura de slabire si deja ti-ai pregatit o rutina de exercitii, laptele de usturoi iti poate fi de mare folos. Usturoiul este un aliment ce activeaza metabolismul si faciliteaza arderea grasimilor. Te sfatuim sa consumi usturoi crud, dar, daca nu suporti gustul, il poti bea amestecat cu lapte. Gratie proprietatilor antibiotice ale usturoiului, consumul regulat de lapte de usturoi iti va asigura un plus de energie si iti va intari sistemul imunitar. in plus, aceasta bautura te poate proteja impotriva infectiilor cauzate de virusi, ciuperci si bacterii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img