marți, 19 martie, 2024

Larisa Udila, sarcina cu complicatii. Fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil”, dezvaluiri despre problemele cu care s-a confruntat

Distribuie:

Publicat:

Larisa Udilă este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Tânăra s-a făcut remarcată odată cu participarea la emisiunea celebră ”Bravo, ai stil”, iar de atunci viața ei a luat o întorsătură neașteptată.

De ani buni, fotomodelul trăiește o poveste de dragoste cu Alexandru Ogică, iar de curând au dat vestea cea mare. Larisa urmează să devină mămică pentru prima dată!

" Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a

trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!", a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img