sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar au primit o veste PROASTA! Ce a declarat Tudorel Toader

Distribuie:

Publicat:

Vesti proaste pentru sefa DNALaura Codruta Kovesi si pentru procurorul general, Augustin Lazar. Intr-o interventie prin telefon la Romania TV, ministrul Justitiei a declarat ca in cadrul evaluarilor celor doi, va tine cont si de conflictele in care au fost implicati recent. Mai exact, sustine Tudorel Toader, in cazul Laurei Codruta Kovesi faptul ca nu a onorat invitatia comisiei parlamentare, in timp ce Augustin Lazar nu a raspuns solicitarilor emise de comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009.

“Nu pot sa va spun acum la ce concluzie voi ajunge pentru ca nu stiu ce constata echipa de control.  Vom analiza, vom face evaluarile noastre, functie de care vom propune masura corespunzatoare. Nu pot eu acum sa estimez solutia pe care o voi propune.”, a declarat Tudorel Toader.
Totusi, intrebat daca va lua in considerare in cadrul evaluarilor si conflictele celor doi cu Parlamentul, ministrul Justitiei a raspuns transant:
“Este un principiu valabil pentru orice cetatean, indif de functia si demnitatea pe care o are. (…) Da, sigur ca da, raportul de control vine de la echipa de control a Inspectiei Judiciare. Constatarile sunt ale lor, evaluarea si concluzia va veni din partea mea, ca Ministru al Justitiei. Voi tine seama de mult mai multe elemente pe care le va fi constatat echipa de control. (…)  Ceea ce am vorbit despre doamna Kovesi, voi vorbi si despre domnul procuror general. Voi folosi aceleasi criterii si voi ajunge la o concluzie referitoare la Ministerul Public”, a concluzionat ministrul Toader.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img