joi, 25 aprilie, 2024

Laura Codruta Kovesi si SRI, implicati intr-un nou scandal. La masa sefei DNA era, de regula, un adevarat pelerinaj

Distribuie:

Publicat:

O noua controversa cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi in prim plan. Cei de la Antena 3 vorbesc despre relatia lui Kovesi cu cei de la SRI dupa pensionarea fostului adjunct al institutiei, Florian Coldea.
Presa a relatat de multe ori povestiri ale unor participanti la petrecerile SRI, acolo unde deseori s-a pus in secret tara la cale. Participau membrii SRI-ului, participau politicieni, oameni din justitie, oameni cu greutate. Printre discutiile care avea loc acolo erau uneori strecurate si subiecte legate de dosarele grele aflate pe rolul instantelor, conform celor de la Antena 3.
Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a facut o serie de dezvaluiri la Antena 3. “La masa unde statea doamna Kovesi cu domnul Marius Iacob, era un pelerinaj – lumea venea, se aseza, conversa zece minute, un sfert de ora. Kovesi statea de regula cu doamna Stanciu la masa. Domnul Coldea statea de regula cu domnul Dumbrava, cu colegii domniei sale, dar se aseza si la masa doamnei Kovesi”, a povestit Alina Bica.
Ultima petrecere de acest fel a avut loc chiar miercuri, dupa bilantul Serviciului Roman de Informatii. Totusi, nu a fost vorba de o petrecere ca pe vremuri, pentru ca de acesta data au lipsit anumite nume importante, printre care si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img