sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Laura Cosoi, despre vacanțele cu copiii. Cum le fac față vedeta și soțul ei celor trei fiice: „Ne tăvălim de câteva ori prin foc și simțim că renaștem”

Distribuie:

Publicat:

Laura Cosoi a vorbit despre experiențele vacanțelor cu cele trei fiice ale sale.

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la noi din țară. Vedeta se bucură de o viață de vis, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015.

Împreună, cei doi au 3 fetițe minunate, care le face zilele mult mai speciale.

Nu este un secret faptul că familia vedetei preferă vacanțele, iar destinațiile sunt unele de vis. De această dată, Laura Cosoi și soțul ei, alături de cele 3 fiice ale lor au plecat într-o vacanță în Bali, însă viața cu 3 copii în călătorie poate fi extrem de dificilă.

Laura Cosoi, despre vacanțele cu trei copii

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună trei copii minunați. Cuplul și-a obișnuit fetițele de mici cu călătoriile și zborurile, astfel, toți 5 adoră să viziteze locuri noi și să vadă lumea, cu toate frumusețile sale.

De această dată, familia a ales să se relaxeze într-un loc desprins din paradis, mai exact Bali. Într-o postare pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a vorbit despre vacanțele cu trei copii, care sunt o provocare pentru soți.

Continnuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img