vineri, 29 martie, 2024

Laura Cosoi, portret de familie după ce a devenit iar mamă. Imagini emoționante cu soțul și cele trei fetițe

Distribuie:

Publicat:

Laura Cosoi e cea mai fericită mămică, asta deoarece în urmă cu doar o zi a fost externată din maternitate și a ajuns acasă, acolo unde o așteptau fetițele sale mai mari, dar și soțul ei. Astăzi împreună au mers la biserică, iar actrița a postat imagini de-a dreptul emoționante alături de întreaga familie.

Pentru Laura Cosoi e cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După ce în urmă cu doar trei zile a devenit mămică din nou și a adus pe lume încă o fetiță, pe Lara, ieri actrița a ajuns înapoi în sânul familiei alături de bebeluș.

Laura Cosoi, imagini emoționante cu soțul și cu cele trei fetițe. A născut din nou în urmă cu doar câteva zile

Fetele sale mai mari au așteptat cu mare drag să-și cunoască surioara, iar astăzi împreună cu mama și tatăl lor, dar și cu noul membru al familiei, au decis să meargă la biserică. Laura Cosoi a publicat mai multe fotografii emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde s-a pozat alături de întreaga sa familie.

Vedeta nu a avut foarte multe cuvinte de adăugat, ci a precizat într-un singur cuvânt ”Noi”. Imaginea a stârnit o mulțime de reacții în doar câteva minute, căci sunt primele imagini cu toată familia actriței în noua formulă.

Laura Cosoi și soțul ei și-au dorit foarte mult să mai aibă încă un copil, iar cei doi s-au bucurat foarte mult atunci când au aflat că vor deveni iar părinți de fetiță.

Când va avea loc botezul micuței

După ce a venit pe lume sănătoasă, Laura Cosoi urmează ca în curând să se pregătească și de botezul micuței Lara. Vedeta a mărturisit în urmă cu o lună că nu vor exista schimbări în ceea ce privește evenimentul, căci ea și soțul vor ca acesta să fie la fel ca și în cazul celorlalte două fete ale lor.

Ei vor să păstreze aceeași locație, aceeași biserică, bineînțeles aceeași nași și consideră că e cel mai potrivit ca această tradiție să o ducă mai departe.

”Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, spunea Laura Cosoi pentru Viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img