miercuri, 24 aprilie, 2024

Laurențiu Reghecampf a plecat din România! Unde a mers antrenorul. Avocatul l-a dat de gol

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a plecat din țară! Antrenorul a fost „dat de gol” de avocatul lui, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Antena Stars. Unde a mers, la câteva zile după scandalul uriaș cu Anamaria Prodan care s-a lăsat cu bătaie. I s-a pus sechestru și pe bunuri, pentru că de doi ani nu i-ar mai fi plătit pensie alimetară fiului său, Bebeto.

La câteva zile după ce s-a luat la bătaie cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a plecat din țară. Avocatul lui a dezvăluit adevărul în urmă cu puțin timp. Unde este antrenorul în aceste momente.

Laurențiu Reghecampf a plecat din țară

După cum bine știm cu toții, Laurențiu Reghecampf nu trece printr-o perioadă prea bună. În urmă cu câteva zile a făcut un scandal uriaș cu Anamaria Prodan, moment în care s-a ajuns la bătaie, iar astăzi i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul lui a dezvăluit că a plecat din țară. Potrivit primelor informații, Laurențiu Reghecampf s-ar afla în aceste momente în Azerbaijan.

„Soluția se va pronunța mâine, a fost amânată. Este prelungit (n.r ordinul) până în momentul pronunțării. (…) Domnul Reghecampf este plecat din țară”, a mărturisit avocatul, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan ar fi ajuns la spital, după scandal

După scandal, Anamaria Prodan ar fi ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București. Sexy impresara ar fi primit îngrijiri de specialitate din partea medicilor, după care ar fi mers să scoată un certificat medico-legal în urma bătăii cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-ar fi ales, în urma scandalului, cu piciorul în ghips, cu vânătăi pe corp, dar și cu brațul imobilizat. Astăzi, sexy impresara a obținut o primă victorie cu instanța, asta pentru că Laurențiu Reghecampf nu i-ar mai fi plătit pensie alimentară fiului său, Bebeto, de aproape doi ani.

Impresara a cerut, inițial, o pensie alimentară mai mare pentru fiul ei, însă instanța a hotărât la acel moment ca antrenorul să plătească mai puțin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img