vineri, 26 aprilie, 2024

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: “Îi e frică de partaj”

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală. Reghe, care este antrenorul echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan, a fost surprins, în jurul prânzului, în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri. Anamaria Prodan a avut o primă reacție furtunoasă legată de această situație.

Reclamanta în acest dosar, Anamaria Prodan, se va prezenta mâine în fața anchetatorilor, pentru a da declarații în acest caz. Chiar dacă nu se vor vedea față în față pentru acest proces, impresara și încă soțul ei trebuie să se întâlnească săptămâna viitoare, pentru a soluționa divorțul.

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în România

Antena Stars a difuzat imagini în premieră cu Laurențiu Reghecampf în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri. Anamaria Prodan este disperată să încheie divorțul și i-a făcut plângere penală soțului ei, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Antrenorul echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan, nu a dorit să dea nicio declarație presei și s-a străduit să scape cât mai repede de reporteri.

Din această cauză, Reghecampf nu a avut nicio problemă să încalce legea, astfel că a trecut strada pe culoarea roșie a semaforului, potrivit spynews.ro. Antrenorul s-a dus la mașina lui, unde era așteptat de un bărbat, care cel mai probabil era avocatul său.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a dat explicații polițiștilor

Invitat astăzi, 22 septembrie, la Poliție pentru o serie de declarații, Laurențiu Reghecampf a ajuns în jurul orelor prânzului la IPJ.

'El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația.

Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit', spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că procesul de divorț dintre ei se prelungește nepermis de mult.

'Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img