News Flash:

Laurențiu Reghecampf, cu sechestru pe bunuri. Prima victorie în instanță a Anamariei Prodan

29 Septembrie 2022
910 Vizualizari | 0 Comentarii
309542661 8059091924165982 3311905358751821909 n

Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în instanță! Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară. În urmă cu ceva timp, sexy impresara a răbufnit în mediul online, după ce autoritățile au decis ca Bebeto să primească mai puțini bani decât a cerut ea inițial.

Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf. Judecătoria Buftea a hotărât să respingă cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară. Între el și Anamaria Prodan au existat multe neînțelegeri cu privire la banii pe care antrenorul trebuia să-i ofere lui Bebeto lunar.

I s-a pus sechestru pe bunuri lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a obținut prima victorie în instanță, la câteva zile după ce s-a luat la bătaie cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a „pierdut lupta”, pentru că nu i-ar fi plătit lui Bebeto, fiul pe care îl are alături de impresară, pensie alimentară de aproape doi ani.

După mai multe cercetări, Judecătoria Buftea a luat decizia, iar lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus acum sechestru pe bunuri, asta din cauză că nu i-ar fi oferit fiului său banii pe care trebuia să-i dea lunar.

Sexy impresara susținea, în urmă cu mai mult timp, că Laurențiu Reghecampf îi datora fiului său suma de 50.000 de euro. Cu atât mai mult, Anamaria Prodan voia ca antreonorul să-i plătească lui Bebeto 15.000 de euro la fiecare lună, asta pentru că acesta ar încasa 40.000 de la Neftchi Baku.

Cu toate astea, instanța a stabilit atunci ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, de 2.000 de euro lunar.

Cum a reacționat impresara, după ce s-a bătut cu antrenorul

Cu toții știm că în urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au mai ținut cont de nimic și s-au luat la bătaie. Impresara a avut o reacție în urma celor scandalului uriaș, susținând că antronorul ar fi consumat alcool înainte de cele întâmplate.

Cu atât mai mult, Anamaria Prodan susținea că nu se ajungea la scandal dacă s-ar fi ținut cont de prima plângere pe care a depus-o, atunci când mărturisea că s-ar teme pentru viața familiei.

Anamaria Prodan a spus mereu în mod public că pentru ea este cea mai importantă familia. Impresara luptă pentru binele ei și al copiilor ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044809 (s)